július 27, 2010

rendelkezésre álló tér

Legalább annyi idő telik el az egyes bekezdések között, amíg két kósza O2-molekula koccan 8000 méteres magasban. Képzeljük csak el, mennyi ürességet kell elviselnie annak a szegény kis sodródó részecskének, míg látótávolságon belülre kerül egy sorstárs. S magányukat csak súlyosbítja, ha esetleg valamely zsúfolt nagyváros kavalkádjában kergették egymást meg a gonosz CO2-ket.
Nem sok minden történik, megesznek a hétköznapok. Szorgosan nézegetjük a lakásokat a 13. kerületben; melyiket szeressük, melyiket ne; de amelyiket szeretjük, azt meg eladják másnak, szóval nehéz dolog ez. És időigényes.

3 megjegyzés:

  1. Hú, már lakásvásárlási projektbe kezdtetek? Én is jó sokáig keresgéltem, míg megtaláltam álmaim otthonát (mármint az anyagilehetőségekáltalbehatárolt álmok otthonát). Remélem hamar sikerrel jártok.

    VálaszTörlés
  2. szia pqty! már nagyon elegem van a lakásnézegetésekből, és hogy ha tetszik valami, azt a család többi tagja (értsd: szülők) lehúzzák, de persze ti választotok, csak aztán hallgassátok is egy életre... Azt is utálom, amikor megkapom, hogy az első lakást kellett volna megvenni, amikor vaktyúk és talált szeg alapon ráakadtunk egy nagyon jó lakásra nagyon jó áron, de fogalmunk sem volt az ingatlanpiacról, és legfőképpen arról, hogy mennyire nehéz szép lakást találni, és nem becsültük meg eléggé, és nem ajánlottunk érte eleget...
    Betelt a hócipőm, azt hiszem.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés