november 07, 2009

semmi

most is a rádiót hallgatom. Azt hiszem, engem el kellene tiltani ettől a műszertől, mert mindig kifogom a provokatív műsorokat, és aztán elkezdek felháborodni. (Vagy csak ezeket a műsorokat tartom meghallgatásra érdemesnek?) (hm, hm)
Azt mondja a bácsi, hogy a földön 1,8 hektár nemtudommi jut egy főre - sajnos pont az elejére nem figyeltem - szal 1,8 egység termék vagy energia, mindegy is. Na és szegény sanyarú Magyarországunkon, ebben a nyomorék nyavajgós közegben 3,5 egység jut egy főre. Hm, hm. Még azt is elveszik az embertől, hogy rendesen nyavajoghasson, hm, hm.
Nem is beszélve arról, hogy 10 év múlva már nem is lesz bolygó... Nem is tudom, mit parázom itten, hogy lakáshitel, meg miből, meg gyerek. Fenét, hát megoldódik egy csapásra az összes gondom. Csak az a baj, hogy fájdalmas lesz. Belefulladni a szmogba, az egy lassú halál. Megfosztatom attól a lehetőségtől, hogy kiderüljön, mi lesz ezekből a totál lökött srácokból, akiket tanítok - nem feltétlenül angolra, hanem mondjuk embernek lenni.
Beszüntettük a 100-as égőt is, mert nem energiatakarékos, meg mert az USA másikat akart gyártani - na de hol fogjuk vajon az újakat tárolni, ne is kérdezzük.
Azt hiszem nem fogok többet a magyar gagyin dühöngeni, mert úgysem történik meg az a jövő, amin annyira parázom. Nyugdíj, ugyan már.
Félnek az okosok, hogy jaj mi lesz, ha a társadalom azon tagjainak aránya, akik nem akarnak gazdagok lenni, eléri a kritikus 4%-ot. Mert 4% már olyan arány, amely a bégető 80-at már meg tudja mozgatni, el tudja gondolkodtatni. Én meg azon gondolkodom, mennyire vak az emberiség, hogy megöljük saját magunkat és a bolygónkat csak azért, hogy most magasabb legyen a fogyasztás meg a profit. Megöljük magunkat, de most nem arról a több millió gyerekről beszélek, akik valahol jó messze Thaiföldön rabszolgamunkát végeznek, meg arról a (ha jól emlékszem) 3 millió menekültről, akik Malawiban vagy Szomáliában sátrakban élnek - nőnek fel, szocializálódnak. hűha, ennek utána kell néznem, nagyon gáz, hogy mindent elfelejtek. Hoztam Írországból egy oktatóanyagot, amely a menekült-kérdéssel foglalkozik, van óvodásoknak, alsósoknak, felsősöknek és gimiseknek, na abban van.
Frankón kiestem a csapongásból, meg lettem zavarva, fogalmam sincs, mit akartam írni, és mi lehetett az, amire esetleg ki akartam lyukadni.
Ez hihetetlen, hogy az elhülyülés olyan szintű jeleit produkálom, hogy már egy fél oldalas szöveget se tudok összefogni. Kurva jó.
Na most lettem csak igazán mérges.
Éljen a leépülő emberi agyműködés, hurrá hurrá.


(miközben november 4.-e négy éve már Oroszországban sem ünnep. Juhhé.)

12 megjegyzés:

  1. November hetedikére (7) gondolsz? Akkor volt a Nagy Októberi Szocialista Forradalom, ami azért november 7 október helyett, mert az oroszok nem követték az európai időszámítást, de aztán ez is másként alakult, amikor jöttek a bolsevikok....egy olvasó

    VálaszTörlés
  2. szerintem nem. egy flam

    VálaszTörlés
  3. flam - te sem tudod, hogy kell úgy kommentelni itt, hogy ne anonymousként jelenj meg? egy Csillag

    VálaszTörlés
  4. de én tudom, csak szeretem ha anonymous-nak hívnak... szóval nem. és mindig lehagyom a végéről, h ki vagyok. szóval a félreértések végett: flam.

    VálaszTörlés
  5. p - csekkold a blogom, te vagy a célközönség.
    le ne hagyjam ki va...

    VálaszTörlés
  6. nagyon jól esik, hogy írtatok, mert ma eléggé magam alatt vagyok
    flam, azt hiszem nov 4.-én halt meg Sztálin vagy Lenin, nem 7.-re gondoltam

    VálaszTörlés
  7. én nem is állítottam... azt egy olvasó állította... én bíztam a 4-ben.

    VálaszTörlés
  8. Sem Lenin, sem Sztálin nem nov. 4-én halt meg. Szerintem nemzeti gyásznapunkkal kevered, az 56-os forradalom leverésének napjával - akkor vonultak be az oroszok. Az november 4-én volt. Vagy nem tudom, mi volt még akkor, amit az oroszok 4 éve nem ünnepelnek... Tippjeim: Howard Carter megtalálta Tutankhamon sírját. Megnyílt az első londoni metróvonal. A Monarchia megadta magát az olaszoknak. Megölték Yitzak Rabint. Megszületett Mapplethorpe. Megválasztották Obamát. (random events happened on 4th Nov.)

    VálaszTörlés
  9. nemnemnem
    ezt tényleg bemondta a rádió! Szó szerint idéztem!

    VálaszTörlés
  10. 1956 – Soviet troops enter Hungary to end the Hungarian revolution against the Soviet Union, that started on October 23. Thousands are killed, more are wounded, and nearly a quarter million leave the country.


    szerintem az lehet, hogy ezt ünnepelték az oroszok (erről beszélt Csillag is)

    VálaszTörlés
  11. Lehet, hogy ünnepelték volt mit...

    VálaszTörlés
  12. Kimaradt egy gondolatjel, bocs

    VálaszTörlés