február 26, 2010

random

jó dolgok a héten: Adobe Bridge-ügyben megvilágosodok, rosszkedvből felderülök Szellemképen, kakaós csigát eszem, kettőt is, hollywoodi fényképeket elemzünk órán, kapucnit húzok a kisb fejére, próbálok a 9.a-val, rendezek mint állat (milyen jó lehetett Paulnak a JCS próbákon! Ah!) (na jó nekem is milyen jó volt! Hamarosan lesz a bemutatónk egy éves évfordulója! És azóta nem is rajzoltam szinte semmit...), forgatókönyvet írok, sok ötös dolgozatot javítok (going to), betelítem a naplómat, újat kezdek, magántanítvánnyal a jövőről beszélgetek, szintén vele filmekről beszélgetek, táncpróbálok a ki mit tudra (csacsacsa) (tanár-diák vegyespáros), irtó jó!, végre szerzek Pesti Estet, kirándulást tervezgetek, kapok mobilinternetet, a színdarabhoz küld az egyik srác vicceket (azt hittem egy se fog), a múltkori kilencás fogalmazást öten írták meg, most öten nem, Zsókával arról beszélgetek, milyen a jó tanár, Bob Dylant hallgatok

rossz dolgok a héten: 9d tömegesen nem ír házit, lusta banda, büntetőfeleltetek, ágh!, nem találom a vasalót, esik az eső, nesze neked kirándulás, nincs időm elkezdeni végre egy könyvet sem abból a sokból, amelyeket kellene, mosogatási gondok az albérletben, elkésem flamencoról fél órát, nagyb át akar verni, (ki tudja hányszor vernek át, amíg nem vagyok résen) (nem akarok belegondolni), fogalmazást negyedig megírókkal veszekszem és belefáradok, hiába szerzek Pesti Estet, nincs benne semmi érdekes, magántanítványt mondok le, 11.a hiperaktív, ja és meg vagyok fenyegetve (by a student).

tervek a hétvégére: alszom, House, elállítom az esőt, szakdogát írok, sütit eszem, alszom, elkezdek egy könyvet. NEM javítok ki semmilyen sulis dolgot.

3 megjegyzés:

  1. ja mindezt csak azért írtam, mert elhatároztam, azaz el van határozva, hogy pozitívabban fogom nézni a dolgokat.
    Ennek első lépéseként már kétszer önmegtartóztattam magam, amikor nekem esett egy diák. Mostanában (is) sokat van eszemben Ron, aki mindig azt mondta, hogy "Eszter, you are an adult." Jaj tökre hiányzik! (Mégse írok neki.) Anyway, what should I write about? That I am sometimes rather a stubborn ass than an adult?

    VálaszTörlés
  2. Miért? Ki nem?... Elmondod a fenyegetést? Ez tök durva.

    VálaszTörlés
  3. A mobilinternettel vigyázz! Durván tudnak számlázni!

    VálaszTörlés